My store in Japan has been deactivated
Dear Seller Performance Team at Amazon,
On 27 December 2023, an e-mail came to my account on 27 December 2023 that my account was deactivated because you violated the dropshipping policy. I immediately took action and prepared an appeal to explain the situation and sent it, but later I received an e-mail that we could not activate it because there was not enough information. What should I do in this case? In this regard, I would be very grateful if you can tell me the necessary documents or direct me to Turkish customer service.
Best regards,
Melliflous Store
My store in Japan has been deactivated
Dear Seller Performance Team at Amazon,
On 27 December 2023, an e-mail came to my account on 27 December 2023 that my account was deactivated because you violated the dropshipping policy. I immediately took action and prepared an appeal to explain the situation and sent it, but later I received an e-mail that we could not activate it because there was not enough information. What should I do in this case? In this regard, I would be very grateful if you can tell me the necessary documents or direct me to Turkish customer service.
Best regards,
Melliflous Store
11件の返信
Seller_rbul0SWbCo9TG
Maalesef açamadım, appeal göndermekten başka çaremiz yok :(( Siz açabildiniz mi hesabınızı acaba
Seller_gVJLECXUJgmsJ
bunlar çok fena q4 dönemi bitene kadar hiçbirşey yapmadılar ama bittikten sonra herkesin hesabını aynı saat aynı dk da askıya aldılar kaç defa appeal gönderdim istedikleri bütün kanıtlarıyla beraber ama hes aynı cevabı yazıyorlar malesef.
Seller_gVJLECXUJgmsJ
bir arkadaşım q4 döneminden sonra bir çok amazon hesabı askıya alıcak dedi, demek ki her q4 döneminde böyle oluyor ne yazık ki.
sizin hesabınız damı drop shipping politika suspanted oldu ?
Seller_xoWUaERSGFXpR
evet benim hesabımda askıya alındı ve jp yüzünden ingiltere mağazamda ilişkilendirildi. jp açılmadan ingiltere açılmıyor şuanda. siz ara depo kullanıyormuydunuz. appealda hangi konulardan bahsettiniz
Seller_gVJLECXUJgmsJ
ara depo kullanmaya fırsatım olmadı, ben yakın bir zamanda başladım bu iş modeline jp yi geçici olarak kullanacak daha sonra avrupa pazarına geçiş yapmayı planlıyordum, tabi avrupa pazarında kesinlikle ara depo kullanacaktım.
Appeal da drop shipping politikalarını bildiğimi bu işte daha yeni olduğumu bundan sonra daha dikkatli ve amazon politikalarına tam uyacağımı taahhüt ettiğimi envanterle alakalı bilgileri, müşterilere ürünlerin problemsiz gittiğini kanıtlayan faturaları vs yazdım ama birşey değişmedi hep aynı cevabı yazıyorlar, gmnderinizi aldık hesabınızı etkinleştirmek için gerekli bilgilere sahip değiliz diyorlar yazık ki.
siz appeal gönderdiniz mi gönderdiyseniz içeriği neydi?
Seller_xoWUaERSGFXpR
ben 5 kez gönderdim bugün yine reddedildi
hatamı kabul ettiğimi politikayı bilmediğimi ve ara depo ile çalışacağımı söyledim ara depo sözleşmesi gönderdim teslimat kanıtları ve amazon.com satınalma faturaları gönderdim
Seller_t3mEodVPaDfod
hangi mail adreslerine appeal gönderdiniz benzer sorunlar bizde de var