アカウントの登録名を個人から法人に変える方法はありませんか?
アカウントが無効化されてから、5つの情報提供を求められました。
うちは個人(法人の代表者)の登録名で、入金通帳は法人の銀行口座を使ています。
個人も法人も毎年国に申告しています。
今は残り2つ情報の確認がずっと進行中です。
一つ目は銀行情報です。アメリカのHYPERWALLETの取引明細と日本の銀行の取引明細の証明書も付きました。
二つ目は法人の納税情報です。公的機関の書類を提出しても通らなくて、困っています。
閉店はもう2週間に過ぎました。
どうすればいいでしょうか?
アカウントの登録名を個人から法人に変える方法はありませんか?
アカウントが無効化されてから、5つの情報提供を求められました。
うちは個人(法人の代表者)の登録名で、入金通帳は法人の銀行口座を使ています。
個人も法人も毎年国に申告しています。
今は残り2つ情報の確認がずっと進行中です。
一つ目は銀行情報です。アメリカのHYPERWALLETの取引明細と日本の銀行の取引明細の証明書も付きました。
二つ目は法人の納税情報です。公的機関の書類を提出しても通らなくて、困っています。
閉店はもう2週間に過ぎました。
どうすればいいでしょうか?
0件の返信
Atlas_Amazon
Hello @Seller_gar0a3ZUaFyKc
Thank you for the information provided regarding the verification that you are trying to complete. You mention the submission being under review, have you received a response regarding the documents as of now? When exactly did you submit the information for review?
For your tax documents, is the government issued documentation that you are providing? If it is not or they are unable to verify the details, they will reject the submission. Do you have the W8 or W9 form that would be required as well?
If you have any additional questions or updates regarding your review, continue to refer here for support.
Best,
Atlas